x Villámátigazolás: Alighogy megveszik, rögtön eladhatják a “magyar sztárt” – ez a klub vinné - Trend Cafe

Villámátigazolás: Alighogy megveszik, rögtön eladhatják a “magyar sztárt” – ez a klub vinné

A szerb élvonalbeli Partizan Belgrád kicsivel több, mint három hete jelentette be – az elsőként közölt értesüléseinknek megfelelően – aktiválta Holender Filip kölcsönszerződésében szereplő kivásárlási záradékot, így 450 ezer euróért megvásárolta a 26 éves labdarúgó játékjogát a svájci Luganótól.

A török spor.haber7.com “A magyar sztár a Malatyasporhoz igazol” – címmel ellátott cikkében a török élvonal előző idényében 15. helyen végző Yeni Malatyaspor nyári erősítési terveivel foglalkozik. A lap szerint a Kelet-anatóliai régióban található csapat élénken érdeklődik a magyar válogatott szélső iránt,

VÁRHATÓAN A JÖVŐ HÉTEN KONKRÉT LÉPÉSEKET FOG TENNI HOLENDER ÁTIGAZOLÁSÁNAK ÜGYÉBEN.

Rajta kívül kiszemelt még csapattársa, Lazar Markovic, a szenegáli támadó, Famara Diédhiou, valamint a chilei szélső, Ángelo Sagal is.

– Őszintén szólva, nagyon boldog vagyok! Közhelyesnek hangzik, de itt az első naptól kezdve remekül érzem magam, nagyszerűen támogatnak a csapattársaim, az edzőm (Aleksandar Stanojevic – a szerk.), ahogy a klubban mindenki más. Nagy vágyam volt, hogy a Partizannál maradjak, ezért külön köszönöm a klubvezetésnek, hogy élt az opció lehetőségével. Remélem, ez csak egy “bemelegítés” volt arra, amit a csapatnak adhatok és ők nekem. Sok munka vár ránk, de hiszünk a legjobb eredményekben – mondta korábban a partizan.rs-nek Holender, aki 2024 júniusáig szóló szerződést írt alá a 27-szeres jugoszláv/szerb bajnokcsapattal.

Holender a 2020/21-es szezonban 9 gólt lőtt és 4 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 1 millió euróra taksálja a mértékadónak számító Transfermarkt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük