x CRISTIANO RONALDO MEGTÖRTE A CSENDET - Trend Cafe

CRISTIANO RONALDO MEGTÖRTE A CSENDET

Az elmúlt hetekben felmerült számtalan átigazolási pletyka kapcsán Cristiano Ronaldo sem bírta tovább szó nélkül és tiszta vizet öntött a pohárba…

 

 

Szokásától eltérően ezúttal Cristiano Ronaldo sem fogta vissza magát, és az elmúlt hetek pletykaáradatát kicsit talán felbosszantva magát, a Juventus világklasszis futballistája Instagram-posztban reagált a híresztelésekre:

 

“Mint ember és mint sportoló is tiszteletlenség velem szemben, ahogyan a sajtó könnyelműen ír a jövőmről. Tiszteletlen ez a velem szóba hozott csapatokkal, azok játékosaival, a szakmai stábokkal szemben is. A történetemet a Real Madridnál már megírták és rögzítették is. Ott van a Santiago Bernabéu Stadion múzeumában és a klub összes szurkolójának emlékezetében. Mindezeken túl az ott töltött kilenc évet tisztelet és szeretet jellemezte, amit még mindig érzek, és amire mindig is büszke leszek. Tudom, hogy az igazi Real Madrid-drukkerek a mai napig a szívükben őriznek, ahogyan én is őket.

 

Most megtöröm a csendet, hogy elmondjam: nem hagyom, hogy visszaéljenek a nevemmel. Továbbra is a karrieremre, az elvégzett munkára koncentrálok, hogy felkészüljek minden rám váró kihívásra. És a többi? A többi csak duma.”

 

 

 

 

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben bár eddig 133 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, legutóbb arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Ezáltal sokak szerint szóba került, hogy elhagyja a torinói csapatot, melyet azonban úgy látszik, hogy az érintett továbbra is kategorikusan cáfol.

https://www.instagram.com/p/CSr6U6agU4_/?utm_source=ig_embed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük