x Most jött: Meg kellett műteni Schobert Norbit! - Trend Cafe

Most jött: Meg kellett műteni Schobert Norbit!

Schobert Norbi csütörtök délelőtt, az otthonuk előtt esett össze, majd mentőhelikopterrel kórházba szállították.

Megható posztban számolt be Schobert Norbi állapotáról felesége, Réka. Mint a Bors elsőként megírta, Norbit csütörtökön vitte kórházba mentőhelikopter, miután futás után összeesett a házuk előtt.

– Az elmúlt napokban ismét szembe kellett néznünk azzal a ténnyel, hogy a baj nem húz sorszámot, nem jelentkezik be. Jön és minden előzmény nélkül lesújt! Szeretném röviden összegezni, ami történt – kezdte bejegyzését Rubint Réka.

– Norbi csütörtökön reggel minden előjel nélkül hirtelen rosszul lett és a házunk előtt összeesett. Az Isteni gondviselésnek köszönhetően épp otthon voltam, a szomszèd épp akkor sétált ki a házukbòl, így azonnal észlelte a történteket és becsengetett, szólt nekem. Azonnal mentőt hívtunk és a ház előtt stabilizáltuk az állapotát. Rövid időn belül megérkezett a sürgősségi és légi segítség, a diagnózis: sztrók. Sztrók, ami sajnos bárkivel, bármely péletkorban ès kondícióban előfordulhat. Nem történt agyvérzès, egy vérrög elzáródást okozott az agyban. A Légimentők és az Országos Mentőszolgálat gyors és profi ellátásának, az azonnali kórházi vizsgálatokat követő vérhígításnak köszönhetően, sikerült stabilizálni az állapotát és a koponya CT vizsgálatot követően az orvosok azonnali műtétet javasoltak.A KATÉTERREL TÖRTÉNŐ BEAVATKOZÁSSAL, SIKERÜLT ELTÁVOLÍTANI AZ ELZÁRÒDÁST OKOZÓ VÉRRÖGÖT.SZERENCSÉRE MINDEN BEAVATKOZÁS IDŐBEN MEGTÖRTÉNT, ÍGY MARADANDÓ KÁROSODÁS NÉLKÜL VÉSZELTE ÁT A TÖRTÉNTEKET. NORBI BESZÉDE, MOZGÁSA, EMLÈKEZETE TELJESEN HELYREÁLLT, ÁLLAPOTA STABIL, JELENLEG IS A LEGJOBB KEZEKBEN VAN– mesélte.

– A rosszullétének azonnali észlelése és a mentőszolgálat gyors segítsége nagyban hozzájárult, hogy rövid időn belül megkapta a megfelelő kórházi ellátást, s így időben!!! sikerült segíteni és a beavatkozásra sort keríteni! Nem tudunk elég hálásak lenni a HONVÈD kórháznak és OKITI-nek a magas színvonalú szakmai munkájukèrt! A sztrókot nagyon sok minden okozhatja, viszont a regeneráciòban óriási szerepe van annak, hogy Norbi egész életében sportolt, erős a szervezete. Norbi már jobban van – zárta bejegyzését Rubint Réka. Forrás: Borsonline.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük