x Újabb sokkoló tragédia: az iskola folyosóján szurkáltak meg egy 17 éves fiatalt - Trend Cafe

Újabb sokkoló tragédia: az iskola folyosóján szurkáltak meg egy 17 éves fiatalt

Egy 18 éves diák és egy 17 éves iskolatársa brutális módon rendezték le nézeteltérésüket. Az összeszólalkozás végül tragédiába torkollott.

Felfoghatatlan borzalmak történtek nemrég egy indianapolisi gimnáziumban. Egy 18 éves diák és egy 17 éves iskolatársa brutális módon rendezték le nézeteltérésüket.

Egyik este az Instagrammon indult be az adok-kapok, majd az összeszólalkozás szerda reggel tragédiával végződött. A két fiatal ugyanis előre megbeszélte, hogy vitájukat verekedéssel fogják lerendezni, másnap a J. Everett Light karrierközpontban.

Mindketten megjelentek a találkozón, ahol a 17 éves tinédzser a földhöz vágta és megrúgta Wyatt Maxey-et. Mivel ekkor úgy gondolta, hogy győzött, hátat fordított ellenfelének és el akart sétálni.

Azonban az idősebb diák nem hagyta annyiban, utána futott, elővett egy fekete összecsukható kést és szíven, majd fejen szúrta a fiatalt – írja a Bors.

Gyerünk, verekedjünk. Öt másodperced van aztán felszeletellek” – üvöltötte Maxey egy szemtanú szerint, aki azonnal riasztotta a mentősöket. A megkéselt gimnazistát kritikus állapotban szállították kórházba.

Az iskola tisztviselői azt is elmondták, hogy látták, amint Maxey többször megszúrta a diákot a folyosón, megpróbálták szétválasztani őket, de sikertelenül.

A 17 éves srác szíve kétszer is leállt az életmentő műtét közben, jelenleg mesterséges kómába helyezték, és várhatóan hosszú hónapokig biztosan nem fog felébredni.

 

 

 

 

Forrás WWW. Ripost.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük