x A brazil Hulk már a negyedik gyermekét várja : ezúttal a volt feleségének unokahúgától - Trend Cafe

A brazil Hulk már a negyedik gyermekét várja : ezúttal a volt feleségének unokahúgától

brazil Hulk korábbi felesége unokahúgával alkot egy párt. A szerelmesek immár első közös gyermeküket várják

 

Hulk 2019-ben 12 év házasság után vált el feleségétől, Iran Angelo de Souzától, akitől három gyereke született. Az akkor még Kínában légióskodó labdarúgó pedig nem akárkit választott új kedvesének, felesége unokahúgát, Camilát, akivel 2020 márciusában összeházasodtak, és most első közös gyermeküket várják.

 

„Istennek hálával telt szívemmel jöttem el megosztani az örömhírt: negyedszer is részese lehetek a gyermekáldás örömeinek – írta ki Instagram-oldalára Hulk. – A szívem a boldogságtól verdes, és csak annyit mondhatok, köszönöm, Isten. Alig várjuk, hogy gyermekünk megérkezzen, akit feltétel nélkül fogunk szeretni. Gyere egészséggel, kicsim!”

 

Hulk egyébként tagadja, hogy házassága alatt viszonyt folytatott volna Camilával, aki a brazil játékoshoz hasonlóan szintén átment egy váláson – írja a Sportbible.

 

„Az első házasságom alatt sosem volt viszonyom Camilával – jelentette ki a futballista, aki elmondása szerint nem élt boldogan a korábbi feleségével. – Számtalan oka volt annak, hogy elváltam. Egyedül éreztem magam. Szingli életet élt. Csak azért volt velem, hogy elmondhassa, ő Hulk felesége.”

 

„Camila Kínába jött. Nem hinném, hogy ronda lennék, és még fiatal vagyok. Camila is fiatal és észbontóan szép. Egymásba szerettünk. Szinglik voltunk” – magyarázta Hulk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük