Étel Étel / ital Firenzei csirke rakott recept 2020.08.04.2020.09.03. admin csodálatos, elképesztő, étel, FInom, Frienzi, rakott, vacsora, varászaltos A Firenze-csirke rakott rántó, amely hallal vagy garnélarákkal is adaptálható, a spenótlevél és a gombás ágyon fekszik, krémfehér mártással fokhagymával, parmezán sajttal és olasz fűszerekkel keverve, és sült mozzarellával tetején van. 4 mellrész, a csont és a bőr eltávolítva (üres) s Csirke, brojler vagy sütő, mell, csak hús, nyers ¼ csésze vaj, sóval 3 teáskanál Fokhagyma, nyers 1 evőkanál nyers citromlé 1 (10,75 uncia) Leves, gombakrém, konzerv, kondenzált, kereskedelmi célra 1 evőkanál olasz fűszer ½ csésze krém, folyékony, fél és fél ½ csésze sajt, parmezán, reszelt 2 (13,5 uncia) kannák Spenót, konzerv, száraz szilárd anyag 4 uncia Gomba, nyers ⅔ kupa Oscar Mayer Bacon Bits OM 2 csésze sajt, mozzarella, részben sovány tej