Az UEFA reagált Cristiano . Ronaldo kólapakolgatására már.

Nem indít ,,eljárást az UEFA Cristiano Ronaldo és a sajtótájékoztatón hozzá hasonlóan ,,a kólásüvegeket pakolgató játékosok ellen.

Hétfőn Budapesten Cristiano Ronaldo a Coca-Cola üvegeit, kedden Münchenben Paul Pogba a Heineken – alkoholmentes – sörét, szerdán Rómában Manuel Locatelli szintén a kólásüvegeket pakolta el maga elől az UEFA hivatalos sajtótájékoztatóján. CR egy vizes palackot felemelve még azt is mondta az újságírók felé, hogy „Inkább igyatok vizet!”

 

Mivel a Coca-Cola és a Heineken is az, Eb hivatalos szponzora, és nem kevés pénzzel támogatja az UEFA-t, kérdéses volt, indul-e vizsgálat az esetek után.

A labdarúgó-világbajnokságot 1974, az Eb-t 1988 óta támogató Coca-Cola a visszahúzódó taktikát választotta, röviden úgy reagált, mindenki azt iszik, amit akar. 

Az UEFA szóvivője is megértően, beszélt az esetről.

„A játékosoknak a sajtótájékoztatón kihelyezünk vizet, a Coca-Cola termékeit cukorral és a nélkül. Mindenki szabadon eldöntheti, hogy ezek közül melyiket fogyasztja. A Coca-Cola többféle termékkel kínálja a labdarúgókat, akik az ízlésüknek megfelelően választhatnak. Nincs szükség fegyelmi eljárásra” – idézte a

La Gazzetta dello Sport az UEFA állásfoglalását.

Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük