x Így bukott le a magyar férfi, esélyes az év lúzere címre - Trend Cafe

Így bukott le a magyar férfi, esélyes az év lúzere címre

Kétségbeesve kérték a rendőrség segítségét, egy kábult állapotban, agresszívan viselkedő férfi miatt. A hatóság emberei nem haboztak rendet tenni.

Sokkoló esetre hívta fel a rendőrség figyelmét egy betelefonáló, aki azonnali segítségre szorult. Balatonfűzfő egyik vendéglátó egységében egy ittas vendég folyamatosan kiabált, hangoskodott és nem volt hajlandó távozni.

A kék kabátosok azonnal reagáltak, és a helyszínre kiérve igazoltatták a randalírozót. Ekkor a 34 éves balatonalmádi férfi ruházatából az iratok mellett egy zöldes színű kábítószergyanús anyag is elő bukkant.

Nem is kellett több a rend derék őreinek, már kattant is a bilincs a férfi kezén. A szakértői vélemény később alátámasztotta, hogy az elkövetőnél lévő anyag marihuána.

A férfival szemben, aki viselkedésével tulajdonképpen elérte, hogy intézkedjenek vele szemben a rendőrök, kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás – számolt be róla a Police.hu.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság nemrég lezárta a júniusi ügyben indult eljárását, az elkészült iratokat pedig továbbította az illetékes ügyészségre.

 

 

 

Forrás:WWW. Ripost.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük